0
BoredFineGoodAmazingExcellent
Loading...
Dia Semanis Honey Muzikal

Dia Semanis Honey Muzikal

Sebuah kisah cinta antara Ahnaf Wafiy seorang C.E.O. di Syarikat Blue Corporation dengan setiausahanya, Hani Safira yang penuh dengan babak-babak romantis dan komedi serta drama yang menyentuh perasaan. Ahnaf Wafiy yang merantau ke luar negara oleh kerana kecewa dengan kekasihnya, Ariana, kini kembali ke tanah air dan telah berkenalan dengan setiausaha syarikatnya iaitu Hani Safira.

Perhubungan mereka yang dipenuhi dengan pertengkaran, usik- mengusik dan sakat-menyakat telah membawa kepada sebuah rasa cinta yang manis. Percintaan ini juga membawa mereka kepada ikatan pertunangan dan sekali gus menanti hari bahagia ke jinjang pelamin. Pertemuan Ahnaf dan Ariana, bekas kekasihnya , secara tidak sengaja telah membuatkan Ahnaf membatalkan penikahannya bersama Hani pada hari nikah mereka. Ahnaf dan Ariana berpindah ke luar negara meninggalkan keluarga dan juga Hani yang sangat kecewa.

Setelah tiga tahun berlalu, Ahnaf pulang ke tanah air semula dan kembali menagih cinta Hani yang saat itu sudah bertunang dengan Adam. Ikatan pertunangan Hani dan Adam mula goyah oleh kehadiran Ahnaf. Bella yang menyimpan perasaan kepada Ahnaf yang sudah duda ketika itu membuat perancangan bagi menghalangi cinta Ahnaf dan Hani bersatu.